PHYT’S luonnonmukainen kasvohoito

Ihotyyppisi mukainen kasvohoito.

Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, kuorinnan, seerumin, rentouttavan öljyhieronnan tehoaineilla kasvojen, kaulan ja decolleteen alueelle, naamion sekä silmänympärys- ja kasvojen hoitovoiteet.

60 min 99 €

VARAA AIKA TÄSTÄ!

PHYT’S luonnonmukainen anti-age kasvohoito

Kirkastamaan, uudistamaan sekä kiinteyttämään ja tasoittamaan jo näkyvissä olevia juonteita, ihotyyppisi mukaan.

Soin D’o tasapainottava ja kiinteyttävä kasvohoito vanhenevalle, rasvaisemmalle iholle. Hoito normalisoi talineritystä, supistaa laajentuneita ihohuokosia sekä vahvistaa kollageeni- ja elastiinisäikeitä. Kirkastaa ihon harmautta ja väsyneisyyttä.

Soin Oligo Vital kuivemmalle vanhenevalle iholle, joka tarvitsee kiinteytystä, ravitsevuutta ja kosteutta. Aktivoi uusien solujen syntyä ja uudistaa ihoa tehokkaasti.

Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, kuorinnan, erikoisseerumin juonteille, rentouttavan öljyhieronnan tehoaineilla kasvojen, kaulan ja decolleteen alueelle, naamion sekä silmänympärys- ja kasvojen hoitovoiteet.

60 min  109 €

VARAA AIKA TÄSTÄ!

PHYT’S luonnonmukainen miesten kasvohoito

Puhdistava, virkistävä ja kirkastava luonnonmukainen kasvohoito miehille. Kiinteyttää ja tasapainottaa, sopii kaikille ihotyypeille.

Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, rentouttavan öljyhieronnan tehoaineilla kasvojen, kaulan ja decolleteen alueelle, naamion sekä silmänympärys- ja kasvojen hoitovoiteet.

50 min 89 €

VARAA AIKA TÄSTÄ!

PHYT’S luonnonmukainen silmänympärysihonhoito

Soin Phyt’s Sublim Eyes on luonnonmukainen erikoishoito silmänympärysiholle, joka vähentää turvotusta ja tummuutta, elvyttää, kiinteyttää ja silottaa juonteita. Hoito on tehokas ja kirkastava, vaikutukset huomaat heti.

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, silmänympärysalueen hoidon tehotuotteilla, hieronnan ja erikoisnaamion. Kasvohoidon yhteydessä tehtynä 39€.

45 min 59 €

VARAA AIKA TÄSTÄ!

Kulmien muotoilu sisältyy kaikkien Phyt’s kasvohoitojen yhteyteen.

KULMIEN TAI RIPSIEN VÄRJÄYS

kasvohoidon yhteydessä 15 €

(muutoin 25 €, kulmien värjäys sisältää myös muotoilun, muotoilu pinseteillä/sokerilla)

KULMIEN JA RIPSIEN VÄRJÄYS

kasvohoidon yhteydessä 25 €

(muutoin 39 € sisältäen kulmien muotoilun, muotoilu pinseteillä/sokerilla)

VARAA AIKA RIPSIEN VÄRJÄYS VARAA AIKA KULMIEN JA RIPSIEN VÄRJÄYS VARAA AIKA KULMIEN VÄRJÄYS