Kuiva iho

KUIVA IHO

Kuiva iho on usein kireän tuntuinen ja ihon kimmoisuus on alentunut. Iholle saattaa ilmestyä myös punaisia laikkuja ja se voi tuntua karhealta tai hilseillä. Iho voi olla ohut ja verisuonet kuultaa läpi, joka näkyy tummina silmänalusina. Kuivimpia alueita kasvoilla ovat yleensä silmien ympäristö, posket ja kaula.

Ihon uloimman kerroksen tehtävänä on estää kosteuden haihtuminen iholta. Mikäli uloin kerros ei toimi tai sen koostumus on olematon, iho pääsee kuivumaan. Kuivalta iholta puuttuu myös rasvaa, joka ehkäisee juonteiden syntymistä ja tämän vuoksi iholle tulee paljon herkemmin juonteita. Kosteuttavat voiteet antavat iholle siitä puuttuvia kosteustekijöitä ja estävät kosteuden haihtumisen iholta. Mitä täyteläisempi voide on, sitä paremmin se estää kosteuden haihtumista.

AQUA PHYT’S kosteuttava hoitolinja tarjoaa 24h kosteutta! Aqua Phyt’s on palkittu vuonna 2017 parhaaksi luonnonmukaiseksi kosteuslinjaksi. Tuotteet sisältävät sekä matala- että korkeamolemyylistä luonnonmukaista hyaluronihappoa ja aktiiviaineita, jotka lisäävät ihon kosteuspitoisuutta tehokkaasti.

Kuivalle iholle saat välittömästi helpotusta tehokkaasti kosteuttavasta kasvohoidosta, voit lukea siitä alempaa. Tämä hoito on voittanut Ranskassa kosmetiikkasarjojen kilpailun, jossa valittiin paras kosteuttavin hoito. Hoidon yhteydessä suosittelen aina sinun ihollesi parhaimmat kotihoitotuotteet sekä jatkohoidon.

SOIN AQUA PHYT’S kosteuttava kasvohoito on tehokas luonnonmukainen hoito ihan kaikille ihotyypeille, mutta erityisesti kuivan ihon pelastushoito!

Tehoaineina luonnonmukaista matala- ja korkea molekyylistä hyaluronihappoa sekä aloe veraa, jotka vaikuttavat kaikissa ihon kerroksissa. 

Hoito sisältää hellävaraisen alkupuhdistuksen, kuorinnan, tehotiivisteen, kosteuttavan seerumin, rentouttavan ja tuotteiden imeytymistä tehostavan öljyhieronnan, superkosteuttavan naamion sekä loppuvoiteen, joka suoijaa ihoasi ja säilyttää sen kosteuden.

Kuiva ihosi on entinen vain klikkaamalla tästä!