VARTALON ULTRAÄÄNIPUHDISTUS

Ditellen ultraääni-ihonpuhdistushoito on kivuton, hellävarainen ja tehokas tapa puhdistaa ja kuoria ihoa. Hoito soveltuu myös herkälle iholle.

Ultraäänellä voidaan puhdistaa mm. yläselkää epäpuhtauksista. Ultraääni yhdessä erikoisnesteen kanssa pehmittää talia ja nostaa epäpuhtauksia huokosista tehokkaasti.

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, mekaanisen kuorinnan, ultraäänilaitevaiheen, tarvittaessa lisäksi mekaanisen puhdistuksen, naamion sekä hoitovoiteen.

45 min 65 €

VARAA AIKA TÄSTÄ!

KIINTEYTTÄVÄ RADIOFREKVENSSI VARTALOLLE

Radiofrekvenssin avulla voidaan kiinteyttää löysää tai veltostunutta ihoa. Sopii laihdutuksen tai iän tuoman veltostuneen ihon hoitoon. Radiofrekvenssi kiihdyttää kollageenin tuotantoa, lisää verenkiertoa hoidettavalla alueella ja poistaa nestettä. 

Hoidon jälkeen voit jatkaa päivääsi normaalisti. Hoito on kivuton ja miellyttävä. Parhaat tulokset saa säännöllisellä sarjahoidolla. 

Hoito sisältää alkupuhdistuksen, radiofrekvenssihoidon sekä hoitovoiteen.

45 min 75 €

VARAA AIKA TÄSTÄ!

LYMFA BOOTS

Lymfa boots eli paineaaltohieronta on kehitetty selluliitin, rasvakertymien sekä erilaisten turvotusten hoitamiseen. Se palauttaa tehokkaasti kehon luonnolliset nestevirtaukset ja on suosittu myös väsyneistä ja levottomista jaloista kärsiville sekä raskauden jälkeisen turvotuksen poistossa.

Hoito vaikuttaa monin eri keinoin; kudosturvotukset vähenevät, laskimoveren ja lymfanesteiden virtaus edistyvät, aineenvaihdunta lisääntyy sekä hapen ja hiilidioksiidin kierto tehostuvat.

Ihanteellinen hoito myös seisoma- ja istumatyötä tekeville sekä liikkujille lihashuoltona.

15 minuuttia 25 €

30 minuuttia 45 €

Mahdollista yhdistää myös muihin hoitoihin, esim. kasvohoitoon, tällöin hinta edullisempi. Suositellaan sarjahoitoa, kysy tarjous!

VARAA AIKA 15 min.
VARAA AIKA 30 min.