Pigmenttimuutokset

Pigmenttimuutokset

Pigmenttimuutokset ovat todella yleisiä, 30% yli 40-vuotiaista ja jopa yli 90% yli 50-vuotiaista kärsivät näistä muutoksista. Pigmenttimuutokset ovat joko perinnöllisiä tai hankittuja. Perinnöllisiä pigmenttimuutoksia ovat pisamat, kesakot sekä maitokahviläiskät (muuta ihoa tummempi pigmentoitunut läiskä iholla). Perinnöllisiä pigmenttimuutoksia ei voida hoitaa. Hankituiksi pigmenttimuutoksiksi lasketaan maksaläiskät , melasmat, ihotulehdukset Ja ihotulehdusten jäljet (akne, aknearvet), joihin pystytään vaikuttamaan erilaisilla hoidoilla.

Pigmenttihäiriöiden syyt:

  1. Johtuvat suurimmalta osalta auringon uv-säteilystä.
  2. Myös ikä tekee tehtävänsä solujen vanhetessa sekä aineenvaihdunnan hidastuessa, jolloin solujen kierto hidastuu ja melaniini saattaa kertyä läiskiksi.
  3. Stressi on yksi syy myös näille häiriöille, vapaat radikaalit vaikuttavat soluihin ja melaniini voi jakaantua epätasaisesti iholle.
  4. Raskaus sekä ehkäisypillerit vaikuttavat myös hormonien kautta pigmenttimuutosten ilmaantumiseen.
  5. Ihotulehdukset, joiden vuoksi ihon paranemisprosessin myötä melaniinin tuotanto voi häiriintyä ja aiheuttaa tummat läikät iholle.
  6. Valoherkät lääkkeet sekä perinnölliset sairaudet ovat omalta osaltaan vaikuttamassa näille muutoksille.

Mitä ihossa tapahtuu?

Melaniinia muodostuu aminohappo tyrosiinin vaikutuksesta ihon tyvisolukerroksessa, josta se kulkeutuu melanosyyteissä kohti ihon pintaa. Myöhemmin mainitut tekijät vaikuttavat siihen, jakautuuko tai leviääkö pigmentti epätasaisesti ihon pintaan. Melaniinin tarkoitus on suojata ihon soluja auringon UV-säteilyä vastaan. Melaniinin tuotanto on ihon oma biologinen suoja UV-säteilyä vastaan, joten ruskettunut iho on jo siis vaurioitunut. 

 

Pigmenttimuutosten ehkäisy

  • Vältä suoraa auringonvaloa.
  • Käytä hoitotuotteita, jotka sisältävät UVA- ja UVB-suojan.
  • Käytä hoitotuotteita, jotka tasoittaa ihon sävyä ja ehkäisee pigmentin muodostumista.

Parhaat tulokset pigmenttimuutosten hoidossa saavutat sarjahoitojen ja kotihoidon yhdistelmällä. Alle olen valinnut sinulle kotihoitotuotteita, jotka häivyttävät tehokkaasti maksaläiskiä ja tasoittavat ihon väriä sekä tukevat hoitolassa tehtyä sarjahoitoa. Tuotteet sopivat myös hyvin vaalentamaan punakkaa laikukasta ihoa. Tuotteiden alta löydät esittelyn pigmenttimuutoksiin tarkoitetusta kasvohoidosta ja kemiallisesta kuorinnasta, lämmin suositus näille hoitokokonaisuuksille!

Phyts Soin White Bio Active luonnonmukainen kasvohoito

on vaalentava hoito pigmenttiongelmaiselle iholle. Hoito vaalentaa tehokkaasti maksaläiskiä ja tasoittaa ihon epätasaista väriä.

Kasvohoito sisältää alkupuhdistuksen, kulmien siistimisen, kuorinnan sekä tehoainetiivisteen, rentouttavan ja tuotteiden imeytymistä tehostavan anti-age öljyhieronnan, okluusionaamion sekä loppuvoiteen, joka viimeistelee rentouttavan hoidon. Kaikki hoidossa käytettävät tuotteet sisältävät luonnonmukaisia tarkoin valittuja tehoaineita tasoittamaan ja kirkastamaan pigmenttimuutoksia.

Täsmähoito pigmenttimuutoksille olisi hyvä tehdä 6 hoitokerran sarja kerran viikossa, jonka jälkeen ylläpitohoito kerran kuukaudessa.

Eroon pigmenttimuutoksista helposti klikkaamalla tästä!

Hoidon hinta 99,00 €

6 x sarjahoito 594,00 € (sisältäen kotihoitotuotteet Lait Hydro Nettoyant puhdistusemulsio, WBA puhdistusvesi sekä WBA päivävoide, arvo 147,00 €). Varatessasi palvelua, jätä kommentteihin maininta sarjahoidosta.

Phyt’s luonnonmukainen kemiallinen kuorinta

on uudistava hoito ikääntyvälle ja epätasaiselle iholle, kirkastava ja vaalentava hoito pigmenttiläiskille sekä tasoittava hoito arpiselle ja hilseilevälle iholle, joka supistaa myös ihohuokosia. Hoidossa käytetään sokeriruo’osta saatavaa 30% glycolihappoa.

Erittäin tehokas luonnonmukainen kemiallinen kuorinta!

Suositellaan 4 x sarjahoitoa parhaimman tuloksen saamiseksi, jolloin hoito toteutetaan 1+4 kerran sarjahoitona 10 päivän välein. Ensimmäinen kerta on konsultaatiokerta, jossa saat mukaasi kotihoitotuotteet. Hintaan sisältyy kaksi hoitoa tukevaa kotihoitotuotetta, jotka ovat olennainen osa sarjahoitoa.

Kemiallisen kuorinnan hinta 129,00 €

4 x sarjahoitona 499 € (sisältäen konsultaatiokäynnin sekä kotihoitosetin sarjahoidon ajaksi, arvo 110,00 €). Varatessasi palvelua, jätä kommentteihin maininta sarjahoidosta.

Hoitoa ei tehdä erittäin herkälle ja helposti reagoivalle iholle. Ei myöskään, jos on ihosairaus esim. tulehduksellinen akne, psoriasis, ekseema, rosacea, syöpä tai ihokasvain. Hoidossa käytetään sokeriruo’osta saatavaa 30% glycolihappoa.