MITÄ ON SOKEROINTI?

PANDHY’S™ Sokeroinnissa käytetään patentoitua sokerimassaa, joka levitetään iholle vastakarvaan ja poistetaan karvankasvusuuntaan. Kehomme sisältäessä samaista glukoosia kuin PANDHY’S™ depilaatiosokeri, tunnistaa se sokerimassan ”omakseen” ja päästää sokerin syvälle karvatuppeen. PANDHY’S™ Sokeri imeytyy karvatuppeen ympäröiden karvan siten, että myös lyhyiden karvojen poisto on vaivatonta. Myötäkarvaan poistaminen vähentää katkenneita karvoja ja on myös iholle hellävaraisempi. Kun karvat eivät katkeile vaan lähtevät juurineeen, pysyy ihokin sileänä pidempään! Sokerimme tarttuu siis vain ja ainoastaan karvaan, ei eläviin ihosoluihin.

Samanaikaisesti sokerimassa kuorii hellävaraisesti ihoa ja poistaa kuolleet ihosolut jättäen ihon pehmeäksi. Samaa aluetta voidaan käsitellä useampaan kertaan sokerin tarttuessa ainoastaan kuolleeseen ihosolukkoon ja ärsytyksen ollessa siten olematonta. PANDHY’S™ Sokerilla ja käsitekniikalla voidaan poistaa lyhyitä jopa 1-2mm karvoja ja jopa sisäänkasvaneita karvoja. Siksi karvanpoisto voidaan tehdä  anageenivaiheessa. Tässä tapauksessa karvan uusiutumisvaihe on huomattavasti pidempi. Kun poisto suoritetaan tässä vaiheessa, se traumatisoi karvatuppea, jolloin takaisin kasvavan karvan värissä ja paksuudessa tapahtuu huomattava muutos.

Sokeroinnin päätteksi iholle levitetään rauhoittava ja tulehduksia ehkäisevä voide joka sulkee karvatupen sokeroinnin jälkeen, mikä estää bakteerien pääsyn karvatuppeen ja näin ollen karvatupentulehduksia.

Hyvä sokerointiväli on karvankasvusta ja halutusta lopputuloksesta riippuen 3-6 viikkoa. Säännöllisestä sokeroinnista on hyötyä, sillä pikkuhiljaa karvankasvu hidastuu, karva pehmenee ja esiin kasvava karva tuntuu hennommalta.

NIIN LUONNOLLINEN, ETTÄ SITÄ VOI JOPA SYÖDÄ!

PANDHY’S™ depilaatiosokeriresepti perustuu vanhoihin Lähi-idän resepteihin. Ainutlaatuisen valmistusmenetelmän vuoksi PANDHY’S™ sokeri on vain ja ainoastaan glukoosia, fruktoosia ja vettä – siispä niin luonnollinen, että sitä voi jopa syödä!

VARAA AIKA TÄSTÄ!

 

Brasilialainen 1. kerta / huoltoväli yli 6 viikkoa 60 €

Brasilialainen huolto 50 € (huoltoväli max. 6 viikkoa, vain kanta-asiakkaille)

1. SOKEROINTIPAKETTI bikinilinja, kainalot ja sääret 85 €

2. SOKEROINTIPAKETTI bikinilinja, sääret ja reidet 90 €

3. SOKEROINTIPAKETTI brassi, kainalot, sääret 95 €

4. SOKEROINTIPAKETTI brassi, kainalot, sääret, reidet 114 €

Bikiniraja 35 €

Pakaroiden alue toisen sokeroinnin yhteydessä + 20 €

Kainalot 25 €

Sääret / reidet 40 €

Sääret + reidet 70 €

Käsivarret 50 €

Selkä / rintakehä 70 €

Ylähuuli/leuka 15 €

Koko kasvot  30 €

VARAA AIKA TÄSTÄ!

MIKSI PANDHY’S™ SOKEROINTI?

 

Höyläys on nopea, mutta ihon kannalta hyvin haava- ja ärsytysaltis tapa poistaa ihokarvat – höyläyksen tulosten pitkäkestoisuudesta puhumattakaan.

Epilaattorilla karvat nypitään irti ihosta. Käsittely on aikaa vievää, eikä järin miellyttävän tuntuista. Lopputuloksesta voi olla vaikea saada täysin sileää. Karvat katkeilevat helposti väärästä kohtaa, jolloin ollaan jälleen siinä pisteessä, että toimenpide täytyy toistaa jo muutamien päivien kuluttua.

Vahauksessa karvat poistetaan levittämällä ensin iholle melko kuuma vahamassa. Päälle levitetään repäisyliuska ja jäähtynyt vahamassa poistetaan vastakarvaan, jolloin karvat helposti katkeilevat. Katkenneet karvat kasvavat nopeammin esiin. Vahaus ei ole järin hellävarainen: iho voi ärsyyntyä vahakäsittelystä, koska vaha poistaa myös elävää ihosolukkoa. Näin ollen samaa kohtaa ei voida käsitellä kahdesti.

 

SIKSI PANDHY’S™ SOKEROINTI!

VARAA AIKA TÄSTÄ!