BTB13 kausihoito Hydro Meso-Therapy

Ihoa virkistävä laitehoito kasvoille uudistaa ja aktivoi ihosoluja sekä edistää ihon kimmoisuutta. Hoito saa kasvot tuntumaan levänneiltä.

Virkistävä ja ihoa elvyttävä BTB13 Hydro Therapy kasvohoito sopii stressaantuneelle ja väsyneelle iholle. Hoito sisältää vahvan konsentraatin patentoitua BTB13-yhdistettä, jonka sisältämät oroottihappo ja L-karnitiini ovat välttämättömiä solujen uusiutumiselle ja aktiiviselle toiminnalle. Yhdiste uudistaa ja kiinteyttää ihoa, kirkastaa ihoa sekä suojaa oksidatiiviselta stressiltä. Hoidossa kasvot käsitellään Micro-Meso kynällä, jonka mesoterapia-hoitopään mekaanisen paineen avulla saadaan imeytettyä tehoaineita sekä aktivoitua nestekiertoa. Tuloksena levänneet ja kevyet kasvot.

45 min 85 €

VARAA HOITO TÄSTÄ!

BTB13 Effective Lifting Therapy

Ihoa kiinteyttävä kasvohoito uudistaa ja aktivoi ihosoluja, edistää ihon kimmoisuutta, kosteuttaa ja palauttaa ihon nuorekkaan hehkun.

Kiinteyttävä ja ihoa uudistava BTB13 Effective Lifting Therapy hoitaa ihon ikämuutoksia, vahvistaa ihoa ja aktivoi sen solu-uusiutumista.  Hoito sisältää vahvan konsentraatin patentoitua BTB13-yhdistettä, jonka sisältämät oroottihappo ja L-karnitiini ovat välttämättömiä solujen uusiutumiselle ja aktiiviselle toiminnalle. Yhdiste uudistaa ja kiinteyttää ihoa, kirkastaa ihoa sekä suojaa oksidatiiviseltä stressiltä. Lisäksi hoito sisältää iholle välttämättömiä vitamiineja ja ubikinoni Q10, prebiootteja sekä peptidejä.

Hoito edistää ihon kimmoisuutta, tasoittaa ihon väriä, kosteuttaa syvältä ja palauttaa ihon nuorekkaan hehkun.

 

50 min 89 € 

VARAA HOITO TÄSTÄ!

BTB13 Intense Hydration Treatment

Ihoa tehokkaasti kosteuttava kasvohoito sitoo ihoon kosteutta tehden siitä kimmoisan ja nuorekkaan heleän.

Ihoa tehokkaasti kosteuttava ja ihon kimmoisuutta lisäävä kasvohoito kuivalle ja kosteusköyhälle iholle.

Hoito sisältää antioksidanttista BTB13-yhdistettä, joka suojaa ja puhdistaa ihosoluja, kirkastaa ja heleyttää ihoa sekä vahvistaa ihon rakennetta, jolloin iho kykenee sitomaan paremmin kosteutta. Hyaluronihappo ja peptidit kosteuttavat ja täyteläistävät ihoa. B5-vitamiini kosteuttaa, rauhoittaa ja kirkastaa ihoa. Tehokosteuttava kasvohoito palauttaa ihon kimmoisan rakenteen ja nuorekkaan heleyden.

 

50 min 79€  

VARAA HOITO TÄSTÄ!

BTB13 Skin Relief Treatment

Suojaava ja kosteuttava kasvohoito vahvistaa ihoa ja vähentää ihon punoitusta ja reaktiivisuutta.

BTB13 Skin Relief Treatment on kasvohoito herkälle, punoittavalle ja reaktiiviselle iholle. Hoito auttaa rauhoittamaan ja suojaamaan herkkää ihoa sekä kosteuttaa ja vahvistaa ihon rakennetta.                         Patentoitu BTB13TM rauhoittaa ihoa tehokkaasti ja vähentää ärtyneen ihon reaktiivisuutta ja punaisuutta. Lisäksi C- ja E-vitamiinit hoitavat ja vahvistavat herkkää ihoa, prebiootit tukevat ihon luonnollista suojamekanismia. Hyaluronihappo kosteuttaa ihoa tehokkaasti ja lisää ihon täyteläistä kimmoisuutta, allantoiini ja keramidit suojaavat ja rauhoittavat ärtynyttä ja jopa atooppista ihoa.                                             Hoito rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa, vähentää ihon punoitusta ja tekee ihon kimmoisaksi ja pehmeäksi.

 

50 min 79€  

VARAA HOITO TÄSTÄ!

BTB13 Clarifying Skin Treatment

Seka-, rasvaisen ja epäpuhtaan ihon puhdistava kasvohoito tasapainottaa talineritystä, eliminoi ihotulehdusta ja kirkastaa ja heleyttää ihoa.

Ihoa puhdistava kasvohoito on kehitetty tasapainottamaan ja korjaamaan ihon ongelmia sekä estämään ihon epäpuhtauksien syntymistä. Tuotteet perustuvat soluja puhdistavaan, ihoa vahvistavaan ja patentoituun BTB13- yhdisteeseen. Se korjaa rikkoutunutta ja tulehtunutta ihoa sekä suojaa ihoa ulkoisilta haittatekijöiltä. Prebiootit vahvistavat ihoa suojaavaa mikrobiomia. Vahva antioksidantticocktail B3-, B5-, B6-, C- ja E-vitamiineja sekä ihoa korjaava A-vitamiini puhdistavat ihoa, estävät bakteerin kasvua ihossa ja kirkastavat ihoa.

BTB13 Clarifying Skin Treatment -kasvohoito puhdistaa, uudistaa ja tasapainottaa epäpuhdasta ja rasvaista ihoa sekä hoitaa ja ehkäisee aknen ja rosacean oireita ja niistä mahdollisesti muodostuvia arpia.

 

50 min 75€ 

VARAA HOITO TÄSTÄ!

BTB13 De-Stress Vitamin Treatment

Väsyneen ja samean ihon kirkastava superkasvohoito häivyttää stressin merkkejä iholta ja uudistaa ja heleyttää ihoa palauttaen ihon nuorekkaan ja levänneen ilmeen.

BTB13 De-Stress Vitamin Treatment on suunniteltu eliminoimaan stressin ja väsymyksen merkkejä iholta. Hoito on erinomainen niille, jotka kokevat ihon näyttävän samealta, elottomalta ja veltolta. Stressaantunut iho voi olla ärtynyt, kirjava ja siinä voi olla huonosta aineenvaihdunnasta ja alentuneesta kosteuden sitomiskyvystä johtuvia kuivia laikkuja. Antioksidanttinen BTB13TM -yhdiste edistää solujen energia- aineenvaihduntaa, vähentää ihotulehduksia ja puhdistaa soluja kuona-aineista. Iholle välttämättömät ihovitamiinit silottavat, uudistavat ja kirkastavat ihoa sekä suojaavat ihosoluja oksidatiiviselta stressiltä.

 

50 min 85 € 

VARAA HOITO TÄSTÄ!

BTB13 Medical Skin Peel 50 min

Ihon kemiallinen kuorintahoito

Ihoa kirkastava ja puhdistava kemiallinen kuorintahoito uudistaa ihon pintaa ja lisää ihon solu-uusiutumista. Monipuolinen ihokäsittely räätälöidään aina jokaisen yksilöllisen tarpeen mukaan. Hoito on yhdistelmä tehokkaita kemiallisen kuorinnan käsittelyjä ihon erilaisten ongelmien hoitamiseksi sekä rentouttavia hierontoja ihoa virkistävällä marjan siemenöljyllä pohjoisen luonnosta.

Ainutlaatuinen BTB13-yhdiste vilkastuttaa ihon solu-uusiutumista, suojaa ja puhdistaa soluja ja kirkastaa ihoa. Uuden sukupolven hoitohapot hoitavat tehokkaasti ihon ikämuutoksia, liikapigmentaatioita, epäpuhtauksia ja aknea sekä tasoittavat ihon pintaa sekä väriä.

50 min 90€ 

3 x sarjahoito 240 €

VARAA HOITO TÄSTÄ!

BTB13 Medical Skin Peel 30 min

Ihon kemiallinen kuorintahoito

Ihoa kirkastava ja puhdistava kemiallinen kuorintahoito uudistaa ihon pintaa ja lisää ihon solu- uusiutumista. Monipuolinen ihokäsittely räätälöidään aina jokaisen yksilöllisen tarpeen mukaan.

30 min 60 €

3 x sarjahoito 160 €

VARAA HOITO TÄSTÄ!

BTB13 Total Radiance Treatment

Ihoa tehokkaasti uudistava, kirkastava ja heleyttävä kasvohoito hoitaa ihon ikämuutoksia ja parantaa ihon kosteudensitomiskykyä. Tuloksellinen hoito tarjoaa myös rentouttavan hoitoelämyksen keskelle arkea.

BTB13 Total Radience Treatment on yhdistelmä tehokasta kasvohoitoa ja rentouttavaa elämystä. Kasvohoidossa iho puhdistetaan ja hoidon aloittaa rentouttava, nestekiertoa aktivoiva ja ihoa silottava kasvohieronta. Hieronnassa
pohjoisen luonnon marjan siemenöljyt sisältävät runsaasti ihoa ravitsevia omega-rasvahappoja sekä marjoille luontaisia vitamiineja ja antioksidantteja.

Hoidon kaksivaiheinen kuorinta kirkastaa ja uudistaa ihoa. Entsymaattinen
kuorinta poistaa iholta kuolleita ihosoluja ja lisää ihon kimmoisuutta sekä valmistaa ihoa glykolihappoon. Tehokkaastiihon ikämuutoksia hoitava glykolihappokuorinta uudistaa, kirkastaa ja tasoittaa ihoa. Hoidon päättää ylellisen kosteuttava ja viilentävä hoitonaamio. Ihosta tulee kimmoisampi, nuorekkaampi ja uskomattoman heleä.

Tämä on varsinainen tuhkimohoito ennen tärkeää juhlapäivää!

 

75 min 115 €

VARAA HOITO TÄSTÄ!

BTB13 B-Bright Eyetreatment 

Täydellisesti virkistävä silmänympärysihon hoito sisältää silmänympärysihon hoitamisen lisäksi kasvojen virkistyksen ja rentouttavan päähieronnan. Hoitokokonaisuus, joka huomioi kokonaisvaltaisesti väsyneen ja kuivan ihon sekä on pelastus kiireiseen arkeen.

BTB13 B-Bright Eyetreatment on täydellisen virkistävä hoitokokonaisuus silmänympäryksille. Hoidossa myös kasvot saavat virkeän kosteutetun tunteen seerumista ja hoitovoiteesta sekä päähieronta rentouttaa täydellisesti. Nestekiertoa aktivoivassa hieronnassa marjan siemenöljyt sisältävät runsaasti ihoa ravitsevia omega-rasvahappoja sekä marjoille luontaisia vitamiineja ja antioksidantteja. Silmänympärysiho hoidetaan kosteuttavalla naamiolla, joka sisältää runsaasti
kosteuttavaa hyaluronihappoa ja B-ryhmän vitamiineja.

40 min 85 € (lisäpalveluna 65 €)

VARAA HOITO TÄSTÄ!