FOOTLOGIX JALKAHOITO

Footlogix® on maailman ensimmäinen jalkojenhoitosarja, jossa ”medi meets pedi”, lääketiede kohtaa jalkojenhoitotieteen. Footlogix®-perheen tuotteet perustuvat tieteelliseen tutkimukseen ja raaka-aineisiin, ne on kehitetty yhteistyössä lääketeollisuuden, jalkojenhoidon ammattilaisten sekä asiakkaiden kanssa.

Footlogix jalkahoidolla saadaan aikaan mullistavia tuloksia kaikissa jalkojen ihon erilaisissa tilanteissa, olipa sitten kysymyksessä kuivat jalat, monenlaiset ikääntymisen aiheuttamat ongelmat, elämäntapa tai diabetes.

Jo ensimmäisellä jalkahoidolla saadaan aikaan näkyviä tuloksia, joita on helppo ylläpitää kotihoidossa käytettävillä vaahtovoiteilla.

Onko sinun jalkasi huolenpitoa vailla?

Tule Footlogix-jalkahoitoon! 

 

FOOTLOGIX JALKAHOITO

Hoito sisältää jalkakylvyn, jalkojen kuorinnan, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, kovettumien ja känsien poiston, kevyen hieronnan sekä kotihoito-ohjeet.

Hoitoon ei sisälly kynsien lakkausta, mutta lisäpalveluna voit halutessasi valita hoidon yhteyteen kestolakkauksen + 20 € tai geelilakkauksen + 40 €. Lakkaus voidaan tehdä ainoastaan terveille kynsille.

Kestolakkaus kestää noin kaksi viikkoa hyvänä ja geelilakkaus noin neljä viikkoa, jonka jälkeen kannattaa tehdä huolto tai poistaa geelilakka Voit myös antaa geelilakkauksen kasvaa kynnen mukana pois kynsiä lyhentämällä aina niiden kasvaessa. Geelilakkausta ei kannata ”repiä” itse pois, tämä vahingoittaa usein kynnen pintaa. 

60 min 65 €

Vinkki: Jalkahoidot myös esim. polttariporukan hemmotteluun, kysy tarjous!

VARAA AIKA TÄSTÄ!

FOOTLOGIX JALKAHOITO VAATIVAMMILLE JALOILLE

Valitse jalkahoito vaativammille jaloille, jos sinulla on kovettumia ja paksuuntuneet kynnet.

Hoito sisältää jalkakylvyn, jalkojen kuorinnan, kynsien ja kynsinauhojen hoidon, kovettumien ja känsien poiston, kevyen hieronnan sekä kotihoito-ohjeet.

Hoitoon ei sisälly kynsien lakkausta.

70 min 75 €

 

VARAA AIKA TÄSTÄ!

LCN WILDE PEDIQUE

Jaloissa tarvitaan kenkään ja jalan liikkeisiin mukautuvaa joustavaa geelimassaa. Saksalainen valokovetteiden edelläkävijä LCN on kehittänyt erityisesti varpaankynsien vahvistamiseen ja korjaamiseen tarkoitetun ainutlaatuisen geelin, joka joustaa ja on siksi kestävä.

WILDE-PEDIQUE sopii sekä terveille että ongelmista kärsiville varpaankynsille. Erilaisten kynsisairauksien hoidon yhteydessä geeli on hyödyllinen apuhoito. Geelauksen avulla kynsi on esteettisesti kaunis koko hoitojakson ajan.

Varpaankynsien ongelmista yleisimpiä ovat eriasteiset kasvuhäiriöt. Varsinkin isovarpaan kynsi kasvaa usein huonosti, väärin tai on irti alustastaan. Kynsi saattaa olla ikävästi värjäytynyt, uurteinen tai kasvaa kipeästi kynsivallin sisään. Kaikkia näitä ongelmia voidaan korjata WILDE-PEDIQUElla.

Ja mikä parasta, geelillä voidaan rakentaa uusi, kaunis kynsi irronneen tilalle. Tämä apukynsi suojaa omaa, hitaasti kasvavaa kynttä.

WILDE PEDIQUE GEELAUS JA JALKOJA PEHMENTÄVÄ JALKAHOITO

Wilde Pedique geelin sisältämä antibakteerinen hopea vähentää todistetusti bakteerikuormitusta kynnellä jo kahden päivän kuluttua geelin kovettamisen jälkeen.

Värisävyiksi voit valita luonnollisen kynnen väreistä natural beigen tai cool pinkin. 

Geelauksen yhteydessä voidaan myös tehdä sisäänkasvaneen kynnen oikaisuhoito muovisella jousella. Geelauksen huoltoväli on noin 8 viikkoa. Kotihoitona riittää kynnen lyhentäminen viilaamalla.

Terveille varpaankynsille 75 min 95 €

Vaurioituneille / ongelmista kärsiville kynsille 90 min 115 € (hinta sisältää kaikkien tarvittavien kynsien uudellenrakennuksen).

VARAA AIKA tästä terveille kynsille VARAA AIKA TÄSTÄ ongelmakynsille

SISÄÄNKASVANEEN KYNNEN OIKAISUHOITO

n. 45 min 59 € / kynsi

Sisäänkasvaneen kynnen oikaisuhoito toteutetaan muovisella jousella. Jousi kiinnitetään kynnen pintaan, suojataan geelillä ja kovetetaan uv-valolla. Oikaisu jää piiloon geelin alle eikä näy ulospäin.

Jousi kasvaa kynnen mukana ja hoito voidaankin tarvittaessa uusia, kun jousi on kasvanut kynnen päähän.

Oikaisumenetelmä tuo välitöntä helpotusta ja on täysin kivuton.

VARAA AIKA TÄSTÄ!